Vi på gården

Möt våra medarbetare

Kärngården ägs av Britta-Karin Jakobsson och hennes son Måns Åström.

Britta-Karin Jakobsson

Måns Jakobsson Åström

Gårdens vänner

Våra samarbetspartners

Kärngården samarbetar med lokala aktörer för att kunna ge er bästa tänkbara upplevelse. 

All öl skapas av råvaror av hög kvalitet och inte sällan med lokala inslag i såväl ursprung som smak.  

Varje fotosession är helt unikt anpassad just efter dig!

Porträtt- och bröllopsfotograf från Boden med hela landet som sin arbetsplats. En av Sveriges bästa fotografer i porträtt, med en finalplats i svenska mästerskapen.

När du behöver hjälp med underhållning är du välkommen att kontakta mOve Entertainment AB – vi erbjuder en totallösning för ditt evenemang.

Junköfiskarnas produkter är levande bevis på den nivå av kvalitet och hållbarhet som ett småskaligt kustfiske kan producera.

Kokkärl Stek-/traktörpannor, kastruller och grytor. Byggda för att hålla, designade för att häpna.

SANS Interiör är tanken på förändring genom design, vi är kundbehovsanpassad inredning med syfte och mål och vi vill se människan mitt i detta!

Tårtor och söta ting.
Ekologiskt, hållbart, handbakat.

Lule River Distillery är ett destilleri som med hantverksmässig precision tillverkar och framställer alkoholhaltiga drycker. Vårt primära fokus är Gin och produkterna tillverkas i små serier med noga utvalda växter och råvaror.

Går du i bröllopstankar och önskar en unik brudbukett eller vill du förgylla din fest med närodlad blomster ? Skogsbrynets Trädgård erbjuder personlig service där dina önskemål kommer i första hand.

är vi gjorda för varandra?

Tveka inte att höra av er till oss för att diskutera framtiden.

Kontakta oss

Har  ni frågor angående konferenser, bröllop eller fest, våra event i restaurangen eller vill ni se och uppleva Kärngården. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert på ert önskade besök.

Adress

Sandnäsetvägen 117, 975 94 Luleå